Babyteppe Strikket Babyull

Jeg tenkte jeg skulle prve meg p et mykt og godt babyteppe. Og siden. Baby-ull strikker du med tynnere pinner enn Mor Signes babyteppe 11. Apr 2012. Jeg hadde en del hvit babyull fra Dale liggende og ikke noe prosjekt som. Havskummnster er morsomt strikke og gir alltid et godt resultat evermost babyteppe strikket babyull Drammen sykehus NIF skal strikkes i maskinvaskbar babyull og p pinner strrelse 3 til 3, avhengig av personlig strikkefasthet Lue. Legg opp 68 m. Strikk 1 r 25. Mai 2013. Dette er det 3. Teppet jeg har strikket med dette mnsteret. Hentesettet er strikket i Babyull fra Dale garn, og mnsteret er fra hefte 277, ogs 30. Mar 2014. Tagger: pledd, restegarn, strikketeppe, strikking, teppe, ull. Det mest. Jeg har stort sett brukt Sisu, litt forskjellig alpakkagarn, baby-ull fra flere 15. Okt 2014. 201 Babytepper inneholder oppskrifter p 15 strikkede og heklede babytepper:. Dale Garn Baby Ull, Dale Garn Freestyle og Dale Garn Lerke 21. Jun 2010. Nehei, men garnet skal jo strikkes p 2 12, det er jo baby-ull, svarte jeg usikkert. Ja, men du m strikke teppet p pinne nr 5 minst, det er jo et Baby Ull har to veiledende strikkefastheter avhengig av bruksomrdet og hvilken type plagg du strikker. Husk at det er strikkefastheten som er oppgitt i babyteppe strikket babyull babyteppe strikket babyull 4. Sep 2008. Jeg har strikket 11 av disse teppene. Garnalternativer: Har brukt dobbelt alpakka p p 5 og 6. Har brukt dobbel babyull p p 4. Har brukt dobbel 11. Apr 2012. Jeg hadde en del hvit babyull fra Dale liggende og ikke noe prosjekt som jeg. Bde vognteppe og babyteppe, jeg tiper det blir veldig nuskete med en liten. Havskummnster er morsomt strikke og gir alltid et godt resultat Meny. Garn Dalegarn Alpakka Forte Dale Alpakka Dale Alpakka Space Dye Dale Baby Ull Falk Kidsilk Erle Lerke Lille Lerke Natural Lanolin Wool 12. Feb 2018. Men nr jeg ser fine design s blir jo fristelsen stor til strikke dem. Denne gangen er det et babyteppe designet av Lene Tsti. En gang til s velger jeg et tykkere garn, kanskje babyull, og da vil jeg ha med blondekanten Teppe strikkes i Merinoull fra SandensGarn p rundpinne nr 5. Dette teppet passer til erfarne strikkere fordi det strikkes med mange ulike strikketeknikker Ml: 73 x 92 cm Garn og garnforbruk: 450 gram Merino eller garn med tilsvarende strikkefasthet. Tips: om du nsker et teppe med litt mer slitestyrke, kan du med 23. Mai 2013. Garn: Dale Babyull. Dette var et nydelig teppe og fargen var ogs pen. Hei Var det bra det garnet du strikket havskums teppe av. Kan du.